Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Verdens mest fremgangsrike produsent av betongsparkel- og støpemasser, vegg- og gulvsparkelmasser, flislim og fugemasser. Bransjens hurtigste produkter og laveste forbruk, gir en «lettere» hverdag og mye bedre PROSJEKTØKONOMI!
Proffens førstevalg!

Vi nøyer oss ikke bare med å tilpasse oss nye krav, men satser også intensivt på forskning og utvikling for å kunne tilby nye produkter, som både letter ditt arbeid og gir deg store tidsgevinster. Vårt sterke ARDEX sortiment er et bevis på akkurat det.

  • En komplett leverandør med mer enn 60 års erfaring
  • Dyktige tekniske rådgivere til disposisjon
  • Eget kurssenter
  • All dokumentasjon for en sikker hverdag, finner du på www.ardex.no

KONTAKTINFORMASJON

  
Ardex Skandinavia AS
Jerikoveien 10 B
1067 Oslo
  
Organisasjonsnr.
867777202
 
+47 22 61 05 00

Grønt punkt

Grønt Punkt Norge AS er opprettet og eies av emballasjematerialselskapene for å innkreve alle miljøvederlag på deres vegne.

En av Grønt Punkt Norges hovedoppgaver er å sørge for at hele næringslivet deltar i finansieringen av de ulike innsamlingsordningene. Noe av hensikten med å etablere selskapet har vært å sikre at vederlagsbetalerne, uavhengig av hvor mange materialslag de benytter, kun skal ha ett selskap å måtte forholde seg til.

Grønt Punkt er også norsk lisensinnehaver for det inernasjonale miljømerket Grønt Punkt.

For mange varer som importeres til Norge er emballasjen merket med det grønne runde merket – Grønt Punkt. Dette er et symbol, eller en kvittering, på at vareprodusenten er med i en vederlagsordning i sitt eget land. For varer som eksporteres skal det ikke betales vederlag i opprinnelseslandet, men i landet varen importeres til. Det betyr at for varer som importeres til Norge, hvor emballasjen er merket med Grønt Punkt, skal det betales vederlag for emballasjen her.

Alle norske bedrifter som er medlemmer i Grønt Punkt Norge kan fritt benytte symbolet for Grønt Punkt på sin emballasje, enten varene er produsert for det norske markedet, eller skal eksporteres.

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings