Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Armstrong Norge AS er en del af den amerikanske koncern, Armstrong World Industries, der beskæftiger mere end 15.000 medarbejdere og er en af verdens førende producenter af gulvbelægninger.

Som leverandør til både det kommercielle og det private marked tilbyder vi et stort sortiment inden for gulvløsninger, der omfatter elastiske DLW-gulvbelægninger:
DLW Linoleum
DLW Vinyl
DLW Luxury Vinyl
DLW Fibrebonded.

Vi tilbyder:

  • Totalleverandør af tekstil- og elastiske gulvbelægninger.
  • Kvalitetsprodukter i et stort udvalg af farver, mønstre og strukturer,
    der passer til ethvert projekt.
  • Salgssupport og teknisk support, der hjælper dig med at realisere dine projekter.
  • Branchespecifik knowhow og ekspertise inden for gulve til sundhedssektoren,
    undervisningssektoren, serviceindustrien, detailhandelen kontorer og boligområdet.

KONTAKTINFORMASJON

  
Armstrong Norge A/S
Naverland 8, 2. sal
2600 Glostrup
Denmark
  
Organisasjonsnr.
918821937
 
+47 22 50 24 00

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger «lista» opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

Der Blaue engel

Blaue Engel er verdens eldste miljømerke og feiret 30 årsjubileum i 2008. Symbolet tildeles produkter og tjenester som gir tydelige miljøfordeler sammenlignet med andre produkter og tjenester innen samme område. Kriteriene regulerer blant annet utslipp, energiforbruk, lydnivå, levetid og sikkerhet for brukeren.

Østerriksk miljømerke

Det østerrikske miljømerket UZ 56 for gulvbelegg representerer en garanti om miljøvennlige produkter og tjenester. Organisasjonen informerer offentligheten om forbrukervarers miljøbelastning under produksjon, bruk og avhending og identifiserer miljøvennlige alternativer. DLW Linoleum ble tildelt dette sertifikatet fordi belegget i en uavhengig inspeksjon har vist seg å oppfylle en rekke miljøkriterier. Miljømerket angir en kombinasjon av høy miljøstandard samt kvalitet og produktsikkerhet.

GUT

Organisasjonen GUT (Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden e.V.) ble etablert i 1990 med det formål å identifisere tekstilgulvbelegg som garantert oppfyller maksimal miljøkompatibilitet og brukerbeskyttelse i alle trinn av produktets livsløp – fra produksjon og legging til bruk og resirkulering. I samarbeid med offisielt anerkjente testinstitusjoner i hele Europa utfører GUT omfattende produkt- og kontrolltester som er basert på de strengeste standarder. GUT-seglet viser at DLW nålefilt er testet for skadelige stoffer, utslipp og lukt og oppfyller de strenge kravene i GUT-standarden.

Nasjonal, teknisk bygningsgodkjennelse

For at tekstiler og elastiske gulvbelegg skal få nasjonal, teknisk bygningsgodkjennelse, krever DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik) at de må oppfylle bestemte krav for VOC-utslippsverdier. Dette skal sikre at ingen som oppholder seg i en bygning skal bli utsatt for utslipp av skadelige stoffer. Med dette som mål har utvalget for helserelatert evaluering av bygningsprodukter, AgBB, som består av helse- og miljømyndigheter fra Tysklands føderale og nasjonale myndigheter, utviklet spesifikke krav. Utvalget har blant annet besluttet at det etter oppnådd bygningsgodkjennelse, hvert år skal foretas en ekstern inspeksjon av bygningens gulvbelegg.

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings