Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Center Plast AS er blant landets ledende leverandører av hansker til fiskeri-næringen. Produksjon av arbeidshansker til fiskeindustrien har vært bedriftens hovedaktivitet siden starten i 1958.

Center Plast AS 

Center Plast AS er blant landets ledende leverandører av hansker til fiskeri-næringen. Produksjon av arbeidshansker til fiskeindustrien har vært bedriftens hovedaktivitet siden starten i 1958. De senere år har også ulike typer arbeidshansker av andre materialer som skinn, bomull, nitril samt andre typer syntetiske materialer blitt en viktig del av virksomheten.

Center Plast er grunnlagt og oppbygget 35 km fra Bodø, i Nordland fylke, ved bredden av berømte Saltstraumen. Ved siden av spektakulær natur er Saltstraumen kjent over hele verden for sitt fenomen ved å være verdens største naturskapte malstrøm drevet av tidevannet.

Her på hjemmesiden finnes et utvalg av de mest solgte hanskene. Ikke minst vil sammensetningen av modeller kunne hjelpe til med å velge riktig hanske den arbeidsoppgave som skal utføres.

KONTAKTINFORMASJON

  
Center Plast AS
N-8056 Saltstraumen
Norway
  
Organisasjonsnr.
 
(0047)75 56 65 00
 

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings