Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Dalapro ble i første rekke utviklet ut fra malerens krav for 60 år siden. Derfor er vi beviste på å utvikle alle typer sparkel, nettopp så du skal finne akkurat de sparkel løsninger, som passer din måte å arbeide på og som skaper den riktige følelsen for deg som maler.

Dalapro / Scanpac AB

Vi jobber tett sammen med flere malerbedrifter og produsenter av byggevarer for å utvikle morgendagens sparkel.

Alt testes og utvikles nettopp for å gjøre din hverdag som maler lettere og mer ergonomisk, samtidig skape et bedre miljø for fremtiden med Dalapro.

Produktet Dalapro har stått i frontlinjen for produktutvikling i 60 år.

Vi  gir våre kunder total løsninger så de skal ha aller beste forutsetninger for oppnå et best mulig sluttresultat for sine kunder.

Dette for å gi deg en rask, ergonomisk, arbeidsbesparende og lønnsom hverdag ,samtidig utvikler vi morgendagens sparkel som er miljøvennlig for deg og miljøets livssyklus.

KONTAKTINFORMASJON

  
Dalapro Scanspac AB
Kemivegen 7
SE- 705 97 Glanshammar
  
Organisasjonsnr.
 
+47 90 69 40 17

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger “lista” opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

ISO 9001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

ISO 14001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings