Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Fargecup i Krakow

Screen Shot 2014-10-21 at 10.25.21 PMI begynnelsen av september var det igjen tid for årets Fargecup, og arrangøren, som i år var Nordsjø, hadde lagt den til Krakow. Det lokket mange ut på tur, for hele 169 deltagere inklusive supportere og andre fant veien til den polske byen mens sommeren var på hell.

Hvert år rulleres det som kjent mellom de forskjellige lagene på hvem som har ansvar for årets cup. Denne gangen hadde man greid å samle 10 lag, og sammen med de obligatoriske supporterne ble det skikkelig liv både på banen og ikke minst banketten om kvelden.

Kampene var trukket i forkant, og det var delt inn i to grupper. De to beste lagene fra hver gruppe gikk videre til semifinalen. Etter

Screen Shot 2014-10-21 at 10.25.50 PMmange spennende og jevne kamper gikk Buer og Nordsjø til finalen. En finale der Nordsjø var ubeskjedne nok til å gå av med den store seieren.

Jotun var også en sterk kandidat, men havnet til slutt på en god tredje plass. Etter en lang dag med hard konkurranse, svette og taklinger på banen ble det arrangert bankett med tre-retters middag og premieutdeling. Det ble en flott kveld hvor lagene fikk hygget seg sammen.

Både deltagere og mange lag har allerede begynt å glede seg til neste års Fargecup, som vil bli arrangert av Støa og avvikles i Drammen. Håper vi sees.

 

Les artiklen i Proff Magasinet (side 22-23) – Klikk her

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings