Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Ferro-bet leverer produkter til nisjen kjemisk fjerning og beskyttelse mot rust. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter, slik at vi kan opprettholde den kvaliteten som våre kunder har vært vant til i alle år.

A/S Ferro-Bet

Bedriften ble grunnlagt i 1950. Selskapet er norskeid, og all produksjon og salg foregår i Norge. Firmaet har hele tiden konsentrert seg om nisjen kjemisk fjerning og beskyttelse mot rust. Vi produserer også andre kjemikalier, kraftige vaskemidler, smøremidler og maling/lakk. Kravene til mange av stoffene som brukes har forandret seg i årenes løp, og vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter, slik at vi kan opprettholde den kvaliteten som våre kunder har vært vant til i alle år. Markedet har forandret seg stort siden den gang A/S Ferro-Bet startet sin produksjon.

For 50 år siden var det ikke de store valgmulighetene som en kunde har i dag. Vi ser med glede at våre produkter den dag i dag, er noe av det beste man kan benytte. Våre produkter finner du bl.a. i fargehandler og bilrekvisita butikker. De kan brukes innen alle bransjer: shipping, industri, landbruk, bil, båt, hus, hytte og hobby. For våre shippingkunder har vi forhandlere på sentrale steder rundt i verden.
Selvfølgelig har vi forpakninger som passer for den vanlige forbruker til bil, båt, landbruk, hus, hytte og hobby.

KONTAKTINFORMASJON

  
FERRO-BET 
Bølumgata 2
3070 Sande.
Norway
  
Organisasjonsnr.
 
+47 33 77 04 70

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings