Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Forbo Flooring er en global aktør innen prosjektvinyl og linoleumsgulv. Forbo Flooring er en del av det Sveitsiske konsernet og eier produksjonsenheter og avdelinger i 32 land over hele verden

Våre verdier

Produktene våre er innovative. De inspirerer kundene våre til å skape individuelle miljøer.

Medarbeiderne våre motiverer og skaper inspirerende arbeidsmiljøer.

Planeten vår skal beskyttes gjennom investeringer som skaper et bedre miljø.

Kundene våre er sentrum for vårt daglige virke.

KONTAKTINFORMASJON

  
Forbo Flooring AS
Hagaløkkvn. 7
1383 Asker
  
Organisasjonsnr.
 
66 77 12 00

Øko-Tex (Confidence in Textiles):

Øko-tex 100 er en godkjenning som også utføres av uavhengige organer, og som har vært i markedet en del lenger enn GOTS. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike og er mye benyttet.

Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker. Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser.

Øko-tex 100 sier ikke noe om produktet er økologisk eller om fremstilling og produksjonsprosesser. Standarden sier bare noe om innholdet av skadelige stoffer i ferdig produkt.

Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

ISO 9001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

ISO 14001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings