Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Alle proffer trenger et støtteapparat for at de skal være effektive og gjøre en best mulig jobb. Jotun er ditt støtteapperat. Som jotun kunde har du et solid team i ryggen som er oppdatert og tilgjengelig. Vår kompetanse og kvalitets produkter kommer deg til gode.

Jotun AS – Norges ledende produsent av maling og pulverlakk

Jotun har sitt hovedkontor i Sandefjord, og er inndelt i fire forretningsområder; Decorative paints, Marine coatings, Protective powder og Powder coatings.
Konsernet er på flere områder blant de ledende selskapene i Europa og verden forøvrig. Ved utgangen av 2013 besto Jotun av 69 selskaper, 36 produksjonsanlegg i 21 land og salgskontorer i 90 land.

Jotun produserer kjente varemerker som lady, Sens, Drygolin, Optimal, Trebitt og Jotaproff, og har kontinuerlig fokus på innovasjoner og kvalitet på maling til forbruker og den profesjonelle maleren.

KONTAKTINFORMASJON

  
JOTUN A/S
Hystadveien 167
3209 Sandefjord
Norge
  
Organisasjonsnr.
 
(0047) 334 57 000

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger “lista” opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

EU Blomsten

EU-Ecolabel (Blomsten) er det offisielle europeiske miljømerket. EUs Ecolabel er et tilsvarende miljømerke som Svanemerket

Produsentene må dokumentere at produktene tilfredsstiller en rekke strenge helse- og miljøkrav. I Norge finner du EUs Ecolabel på blant annet maling, sko, klær og enkelte vaskemidler.

NAAF

Norges Astma- og Allergiforbund anbefaler ca 100 produkter, fordi de vil hjelpe folk med å finne varer som ikke gir allergi eller andre helseplager. Merket er med andre ord ikke et miljømerke, men vektlegger den helseeffekten produktet kan ha for enkelte grupper.

Andre nordiske allergiforbund merker også produkter, men kravene varierer fra land til land. NAAF i Norge har i de senere år offentliggjort enkelte generelle retningslinjer for hvilke produkter de anbefaler, mens de andre forbundene ikke praktiserer åpenhet rundt krav. Det er ingen åpenhet om hva det koster å få merket.

Eurofins “Indoor Air Comfort”

Eurofins “Indoor Air Comfort” produktsertifisering er et innovativt verktøy for overholdelse av lav VOC utslippskrav fra byggevarer og møbler av alle relevante europeiske spesifikasjoner på to nivåer: Standard nivå “Indoor Air Comfort – sertifisert produkt” viser overholdelse av produktutslipp med alle juridiske spesifikasjoner utstedt av myndighetene i EU. Høyere nivå “Indoor Air Comfort GOLD – sertifisert produkt” viser overholdelse av produktutslippene med de frivillige spesifikasjoner utstedt av alle relevante miljømerker og lignende spesifikasjoner i EU.

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings