Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Vi arbeider hele tiden for å være kundens første valg for råd, veiledning og
anskaffelse av de produkter og tjenester vi til enhver tid tilbyr.

J.S Cock AS

J.S. Cock AS har som målsetting å gi våre kunder førsteklasses teknisk support og rådgivning innenfor våre virksomhetsområder.

Vi skal levere best egnet produkt til konkurransedyktige priser og til rett tid. I forespørselsfasen skal vi være raskest med tilbakemelding på pris og leveringstid. I leveringsfasen skal vi være best på kommunikasjon om fremdrift og levering. I driftsfasen skal vi være best på service og levering.

Vi skal være en ledende og innovativ leverandør med høy teknisk kunnskap om egne produkter, men også om den prosess produktene skal betjene.

Graco sprøyteutstyr

J.S. Cock AS er importør av Graco elektrisk og bensindrevet sprøyteutstyr til malermestere og lakkeringsverksteder. Produktspekteret består også av utstyr for oppmerking av flyplasser, veier og parkeringsplasser. I tillegg markedsfører J.S. Cock AS sine egne høytrykksvaskere under varemerket Power Washer. Vi har siden 2012 importert og solgt Tape Tech sparkelsystemer for automatisk strimling og sparkling av gipsplater. Vi har egne serviceverksteder og lager i Oslo og Bergen, hvor vi også leier ut malesprøyter.

Power Coat malingssystemer

J.S. Cock AS utvikler malingstyper som markedsføres under selskapets eget varemerke Power Coat. Produktspekteret dekker de fleste behov og krav industrien har, både på maling og sprayprodukter. Vi har i tillegg et komplett sortiment av brannhemmende malinger.

KONTAKTINFORMASJON

  
J.S.Cock AS
Nedre Rommen 3
0988 Oslo
  
Organisasjonsnr.
911071991
 
22 21 51 00

Det er ingen miljømerker registrert

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings