Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Vi har et nært samarbeid med mange malebedrifter og sammen med disse utvikler og tester vi våre produkter samt utvikler applikasjonstilbehør, forpakninger og påføringsmetoder – alt for å forenkle malerens hverdag og bidra til et bedre miljø og fremtid.

NORDSJÖ AS

Vi fokuserer på å gi deg en optimal arbeidsmåte for å nå et perfekt sluttresultat.

Vi gir våre kunder de beste forutsetningene for å oppnå det beste og mest professjonelle resultatet.

Hvert minutt teller for en professionell maler. Vi er bevisste på dette og leter etter smarte løsninger og verktøy slik at kundene våre får gjort mer på kortere tid.

Besøk www.nordsjo.no for mer informasjon

KONTAKTINFORMASJON

  
Akzo Nobel Coatings AS
Postboks 565
1410 Kolbotn
  
Organisasjonsnr.
943433054
 
66 81 94 00

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger “lista” opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

FSC

Forest Stewardship Council er et internasjonalt og uavhengig samarbeidsforum som sertifiserer bærekraftig skogbruk. De har ti prinsipper som definerer hva bærekraftig skogsdrift er, og hvert land bruker dem til å utvikle miljøkrav som passer til deres skogstyper. Naturlig nok vektlegger Finland litt andre ting i sine krav enn det Brasil gjør. FSC handler både om biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter.

FSC-merket finner du på hagemøbler, vinduer, grillkull, papir og trykksaker. Likevel er det viktig å presisere at FSC er en ren råvaremerking. Et FSC-merket papir er laget av tremasse fra en FSC-sertifisert skog, men det er det eneste merket forteller. Hvordan papirproduktets reise fra skogen via sagbruk og fabrikk til butikken der du handler vet vi ingenting om. Har produsenten kontroll på energiforbruket? Har de brukt noen skadelige kjemikalier? Det er bare livssyklusbaserte merker som gir svar på slike spørsmål.

EU Blomsten

EU-Ecolabel (Blomsten) er det offisielle europeiske miljømerket. EUs Ecolabel er et tilsvarende miljømerke som Svanemerket

Produsentene må dokumentere at produktene tilfredsstiller en rekke strenge helse- og miljøkrav. I Norge finner du EUs Ecolabel på blant annet maling, sko, klær og enkelte vaskemidler.

ISO 9001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

ISO 14001

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam at porttitor sem. Aliquam erat volutpat. Donec placerat nisl magna, et faucibus arcu condimentum sed.

Effektiv håndverk

EFFEKTIVT HÅNDVERK – ET LØNNSOMT HELHETSKONSEPT FOR DEN PROFESJONELLE MALEREN

Når du er Nordsjö-partner, hjelper vi deg med å få gjort mer – på kortere tid og med et bedre resultat. Profesjonelle malere som jobber effektivt, tjener både tid og penger. Effektivt håndverk er et helhetskonsept som gjør hverdagen din enklere. Vi tilbyr deg svært gode produkter, verktøy og maskinelt utstyr. I tillegg gir vi informasjon om effektive, ergonomiske arbeidsmetoder og holder kurs på løpende basis. Vi vil hjelpe deg med å arbeide sikrere, bedre og mer effektivt. Summen av dette bidrar til å utvikle virksomheten din, slik at også lønnsomheten blir bedre. Vi arbeider målrettet for å finne smarte løsninger som gir deg fornøyde kunder.

For maleren

• Positivt ved akkord og timebetaling

• Bedre helse og ergonomi

• Perfekt sluttresultat

For malerbedriften

• Høyere lønnsomhet og tidsbesparelser

• Mulighet for å oppnå høy og jevn arbeidsflyt

• Økt konkurranseevne

For kalkulatoren

• Mulighet til å ta med flere objekter i regnestykket

• Bedre marginer og større fleksibilitet

• Sikrere og tettere prissetting

Les mer i vår brosjyre “Effektivt håndverk – et lønnsomt helhetskonsept for den profesjonelle maleren”.

 

Tidsstudier

1. Bazooka 41%

2. Sparkelboks 43%

3. Sparkel & remsesetter  36%

4. Rullesparkel  46%

5. Decomax Master Pro 25%

6. Straight Flex 29%

7. Panel malemaskin 140%

8. Sprøytemaling 106%

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings