Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

PPG Industries ble etablert i 1883 og er i dag en av verdens ledende malingsprodusenter. PPG utvikler, produserer og selger maling til proff- og detaljmarkedet. Med ca. 47 000 ansatte har PPG virksomhet i over 70 land. Selskapets hovedkontor ligger i Pittsburgh, USA. PPG Skandinavia har 325 ansatte og har hovedkontor og produksjon i København. I Norge selger PPG malingsmerkene Dyrup, Gori og Sigma Coatings.

Våre malingsmerker i Norge

Dyrup Proff har mer enn 85 års erfaring som malingsprodusent. Med Dyrup får du høy produktkvalitet og en maling, som er tilpasset malerens hverdag. I tillegg får du en nyttig veiledning og sparring – vi kjenner maleren, vi vet hvordan malerens arbeidsdag er, og hvilke utfordringer han står overfor.

Gori har produsert trebeskyttelse i mer enn 100 år og er utviklet spesielt med tanke på de høye kvalitetsmessige kravene som en profesjonell håndverker stiller til produktene. Gori er klart markedsleder på trebeskyttelse i Danmark og er representert på en rekke europeiske markeder under navnet Bondex.

KONTAKTINFORMASJON

  
PPG Industries
Postboks 43
1921 Sørumsand
  
Organisasjonsnr.
 
+47 482 77 563

EU Blomsten

EU-Ecolabel (Blomsten) er det offisielle europeiske miljømerket. EUs Ecolabel er et tilsvarende miljømerke som Svanemerket

Produsentene må dokumentere at produktene tilfredsstiller en rekke strenge helse- og miljøkrav. I Norge finner du EUs Ecolabel på blant annet maling, sko, klær og enkelte vaskemidler.

Øko-Tex (Confidence in Textiles):

Øko-tex 100 er en godkjenning som også utføres av uavhengige organer, og som har vært i markedet en del lenger enn GOTS. Standarden er utarbeidet av to test-institutt i Tyskland og Østerrike og er mye benyttet.
Øko-tex 100 sikrer at produkter ikke inneholder stoffer som kan gi helseplager eller er skadelige for mennesker. Produktene testes av uavhengige laboratorier for innhold av skadelige stoffer etter liste over tillatte grenser.
Øko-tex 100 sier ikke noe om produktet er økologisk eller om fremstilling og produksjonsprosesser. Standarden sier bare noe om innholdet av skadelige stoffer i ferdig produkt.
Standarden deles inn flere produktklasser (med ulike krav) etter hvor nær huden produktene brukes. Den strengeste er produktklasse 1, som er for produkter som benyttes til baby og barn opp til 3 år (f.eks. soveskinn, tøyleker, sengetøy).

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings