Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Scanox satser på et sunt inne- og utemiljø

Scanox AS

Scanox AS er en av Norges ledene leverand ører av maling, beis og lakk til håndverk- og forbrukermarkedet. Scanox AS er ISO 9001 godkjent for kvalitessikring og godkjent miljøsertifi kat ISO 14001 og standarden for helse og sikkerhet OHAS 18001. Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du velger maling, beis og lakk fra Scanox.

Scanox Proff

Scanox Proff er en organisasjon bygget rundt mennesker,
service og gode produkter. Vi har som mål å være markedets
beste leverandør av maling, sparkel og gulvprodukter til deg som er profesjonell bruker!

KONTAKTINFORMASJON

  
Scanox AS
Linnesstranda 2
3426 Gullaug
  
Organisasjonsnr.
915737668
 
32 24 43 00

EU Blomsten

EU-Ecolabel (Blomsten) er det offisielle europeiske miljømerket. EUs Ecolabel er et tilsvarende miljømerke som Svanemerket

Produsentene må dokumentere at produktene tilfredsstiller en rekke strenge helse- og miljøkrav. I Norge finner du EUs Ecolabel på blant annet maling, sko, klær og enkelte vaskemidler.

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger «lista» opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

Svenske Astma- og och Allergiforbund

Det svenske Astma- och Allergiförbundet har sterk fokus på inneklima og effekten av kjemikalier. De har satt tydelige krav til hva en maling kan inneholde, og hvor mye avgassinger som kan aksepteres innen 28 dager etter påføring.

Filosofien til det svenske Astma-och Allergiförbundet er at medlemmene deres skal bli hjulpet i valg av produkter. Vil du vite mer om hvilke produkter som er bra for deg, kan du klikke deg inn på deres nettside :

www.astmaoallergiforbundet.se

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings