Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Suksessåpning

Etter at det hadde tatt 26 år fra forrige åpning av ny Mal-butikk til åpning fant sted, skulle det ikke ta mer enn et par måneder før en ny Mal Proffbutikk så dagens lys. Denne gangen handler det om Ski. Dermed har Mal Proff-kunder 3 butikker å velge mellom i Oslo-regionen.

-Vi har ventet lenge på denne butikken, og hilser den velkommen, var kommentaren til Birger Knudsen, en kjent skikkelse blant malermesterne som hadde funnet veien til åpningen denne dagen. Og kundene begynte faktisk å handle før den offisielle åpningen, så her var det tydelig at man formelig «brant» av iver for å komme i gang med forretningene.

PUSSET OPP
I løpet av svært kort tid har Hans Holen og Martin Fjeller, som sto i spissen for forberedelsene til å åpne
ny butikk sammen med en liten gjeng folk de hadde med seg, fått på plass en moderne og spennende Mal Proff butikk som har det meste – og som kan skaffe det man måtte savne. -Dette betyr at enda en milepæl er passert for Mal Proff, sa direktør Terje Langmoe blant annet i sin korte tale før han klippet snoren som det offisielle beviset på at butikken var åpnet. Han var opptatt av den dugnadsånden som lå bak åpningen, og som i det hele tatt hadde gjort det mulig for Mal Proff å åpne to butikker så raskt etter hverandre. -Nå har vi på plass mulighetene for å lykkes ytterligere i Oslo-regionen, fordi vi både øker servicegraden for de kundene vi allerede har, og ikke minst byr på ytterligere muligheter for de kundene som vi håper å få, slo Langmoe fast. Umiddelbar og solid applaus etter åpningen skulle borge for at man også gjennom denne butikken vil ha en god dialog med kundene, og ikke minst kunne bidra til en hverdag som blir mer effektiv for alle parter.

GODT FREMMØTE Også ved denne åpningen skulle det vise seg å bli godt fremmøte.

Screen Shot 2014-10-21 at 7.17.01 PM

 

I tillegg til spente leverandører dukket det opp både nye og eksisterende kunder som gjerne ville ta butikken i øyesyn – og som kombinerte dette med en aldri så liten handel. Faktisk skulle det vise seg å bli en svært vellykket handledag den første dagen man holdt åpent. Dette til tross for at værgudene ikke viste seg fra sin aller beste side: Det var snø i bygene som preget værbildet denne formiddagen i april. Men det greide ikke å legge en demper på humøret hverken hos de fremmøtte eller hos Mal Proff-folket som sto klare til å ta imot dem: Til og med nystekte hamburgere ventet de sultne håndverkerne i boden hos en av leverandørene, og til tider var det kø i serveringen, så disse falt tydeligvis i smak i det kalde vårværet.

Screen Shot 2014-10-21 at 7.17.22 PM

SER FRAMOVER
-Vi har ønsket oss disse to butikkene i lang tid, og er glade for at disse nå er på plass. Nå er vi klare til å ta neste skritt framover, understreker Terje Langmoe.

-Betyr det at det er flere butikker på beddingen?
-Nåja, det får vi kanskje vente litt med. Men som kjent jobber vi med flere Mal Proff Partner-løsninger, noe som vil bety at vi i enda større grad enn tidligere vil kunne dekke hele landet for proffkundene våre. Nå har vi fått en solid dekning i Oslo som jeg er fornøyd med, og når jeg snakker om å se framover, er det ikke bare nye utsalg, men også måten vi server kundene våre jeg tenker på. Vi arbeider kontinuerlig med å bli bedre, og målet er alltid at vi skal bli litt bedre i dag enn vi var i går. Men i morgen skal vi strekke oss for å bli enda litt bedre. Dette ligger til grunn for arbeidet vårt framover, og jeg ser fram til å bidra til å skape enda bedre samarbeidsforhold med kundene våre i tiden som kommer, sier Terje Langmoe til slutt.

 

Les artiklen i Proff Magasinet (side 52-54) – Klikk her

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings