Define your top navigation in Apperance > Menus

06260

Verdens mest fremgangsrike produsent av betongsparkel- og støpemasser, vegg- og gulvsparkelmasser, flislim og fugemasser. Bransjens hurtigste produkter og laveste forbruk, gir en «lettere» hverdag og mye bedre PROSJEKTØKONOMI!
Proffens førstevalg!

Tarkett AS – The Ultimate flooring experience

Tarkett produserer mer enn 247 millioner kvadratmeter gulv og vegg pr år og har ca 9000 ansatte over hele verden. Med 120 års erfaring i over 120 land er Tarkett en ledende bedrift innen gulvløsninger i privatboliger så vel som i offentlig miljø.

Tarkett AS markedsfører gulv og vegg for prvatboliger og komplette funksjonsløsninger til gulv og vegg i offentlige miljøer. Vi har et bredt sortiment av vinyl, parkett, linoleum og laminat, samt gulv og vegg til våtrom.
I hovedsak produseres parketten i Sverige på fabrikken i Hanaskog, og vinylgulv for offentlig miljø på fabrikken i Ronneby.

KONTAKTINFORMASJON

  
Tarkett AS
Omstedgata 2
3012 Drammen
  
Organisasjonsnr.
957854966
 
32 20 92 00

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger «lista» opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
×
×
Mal Proff Coatings